roadmaster vouwwagen


Vind roadmaster in Vouwwagens op Marktplaats.nl.
Roadmaster family s jaar 2003, tweede eigenaar keuring 2016 inclusief: voortent luifel kan ook rechtstreeks aan de wagentent geritst worden disselbak imperiaal met vier fietsendragers twee extra inritsbare zijkanten aan de luifel keuken een extra slaapcabine tentje de vouwwagen staat altijd in de.
boekhouder fiscalist
Roadmaster Vouwwagens Tweedehands.nl.
vouwwagen roadmaster family S. Wij verkopen de vouwwagen, omdat we graag met de tent willen kamperen, zodat we wat meer kunnen rondreizen. De vouwwagen is van 1998 en is hel. 1 augustus 2018 1130: Amstenrade. Roadmaster Family-S 2003 TUV-100 rood/creme.
kredietverstrekkers
Vouwwagen roadmaster Te koop in Beveren Beveren-Waas 2dehands.be.
toffe plooi wagen banden zijn goed extra drager voor twee fiesten en een bagagebox voor extra info graag bellen. 22 juli 2018 2033: Wuustwezel. campingcar vouwwagen roadmaster family S. Roadmaster Family S Gebruiksvriendelijke en comfortabele vouwwagen in goede staat voor max.
Geld lenen zonder bank
Family S Roadmaster.
Naast een fantastische leefruimte de voortent heeft alleen al een grondoppervlak van 164, m2 heeft de Roadmaster ruime slaapmogelijkheden met bedden van maar liefst 210 cm. Deze zeer grote slaapplaatsen zijn aan alle twee de kanten even groot zonder dat u een eventuele zitbank bij het matras moet betrekken. Door deze grote slaapruimtes zijn de eventueel extra te leveren ondertenten ook 2 persoons. Deze zijn gemaakt voor een 2 persoons luchtbed. Het vast afsluitbare deksel met imperiaal kan met een kleine aanpassing zelfs 1 tot 6 fietsen rechtopstaand vervoeren. De Family S biedt een gezin tot 8 personen een fantastische leef en slaapgelegenheid. gewicht bij aflevering. 330 gram ECO doek. ca 42 cm. 155 x 13 inch. Zie zijkant band in psi. 13 polig / Multicom West. ad / 4 augustus 2018.: Dan is de wagen van 1999. Maarten / 3 augustus 2018.: We hebben een RM Family S. op de linkervoorpoot staat. ad / 30 juli 2018.: Staat op de zijkant van de band in. ad / 30 juli 2018.: Arnout / 29 juli 2018.: Binnenkort komt de vouwwagen weer uit de stalling.
belfius
Roadmaster Vouwwagens 2dehands.be.
oude vouwwagen 20 jaar oud roadmaster tent is stuk, maar de aanhangwagen is nog ok te koop met keuken of zonder. vandaag 1014: Ieper. campingcar vouwwagen roadmaster family S. Roadmaster Family S Gebruiksvriendelijke en comfortabele vouwwagen in goede staat voor max.
Vind roadmaster family s in Vouwwagens op Marktplaats.nl.
Vouwwagen Roadmaster Family S jaar 2003. Roadmaster family s jaar 2003, tweede eigenaar keuring 2016 inclusief: voortent luifel kan ook rechtstreeks aan de wagentent geritst worden disselbak imperiaal met vier fietsendragers twee extra inritsbare zijkanten aan de luifel keuken een extra slaapcabine tentje de vouwwagen staat altijd in de.
Home Roadmaster.
Roadmaster een Nederlands top product voor jarenlang kampeer plezier. Roadmaster wordt sedert 1960 in het Brabantse Goirle gebouwd Door de uitgekiende systemen en uitvoeringen kunt u met Roadmaster tot zelfs 8 personen van een wel verdiende vakantie te genieten. Roadmaster is op dit moment de enige gezins vouwwagen die voorzien is van een vast afsluitbare deksel.
Vouwwagens van Roadmaster Alle modellen op een rij CaravanKoopwijzer.nl.
Het bedrijf heeft ruim 50 jaar ervaring in het fabriceren van vouwwagens en heeft modellen die geschikt zijn voor 2 tot 8 personen. Roadmaster beschikt als een van de enige vouwwagens over een vaste afsluitbare deksel, waardoor ongedierte niet de wagen in kan.

Contacteer ons

vouwwagen jamet arizona
vouwwagen opzetten jamet
opzetten vouwwagen jamet
vouwwagen combi camp
vouwwagen conway
roadmaster vouwwagen
tweedehands jamet vouwwagens
2 persoons vouwwagen te koop
vouwwagen winkel
zambezi vouwwagen 2e hands
jamet vouwwagen kopen
jamet vouwwagen te koop