vouwwagen combi camp


Wat maakt de vouwwagens van Combi-Camp zo bijzonder?
Alleen een Combi-Camp staat binnen een paar minuten stormvast op elke ondergrond, heeft altijd een opgemaakt bed, en een vaste vloer onder de voeten. Combi-Camp is voor alles functioneel en doordacht, zodat u alleen nog hoeft te genieten van uw kampeervakantie. Welke vouwwagen past bij mij?
automatische poorten
Combi-camp Valley Vouwwagen Vouwwagenspecialist.
Een Combi-Camp Valley vouwwagen is de perfecte vouwwagen voor elk reisgezelschap. Midden in de natuur met zn twee├źn of je hele gezin, maar altijd het comfort van een vaste vloer onder de voeten en een uitzonderlijk groot bed van 220 cm x 160 cm.
kredietverstrekkers
Combi-Camp Flexi Vouwwagens de Vouwwagenspecialist.
Daarnaast een extra bagage/slaapbuidel onder het uitklaapbed voor twee personen. Opbergmogelijkheden: veel opbergruimte in de wagen en de keuken. De Flexi vouwwagen heeft standaard een bagageruimte van 1000 tot 1500 liter, die altijd toegankelijk is, ook als de tent opgevouwen is.
leningen
Why choose between outdoor experiences and comfort when both are possible?
Then the NEW Combi-Camp Country is made for you! For young families there are 2 models trailer tents of the FLEXI. We still think it is brilliant to be able to pitch camp in a minute and lie 60 centimetres above the ground in a tent.
rsc charleroi
Combi-camp Country Vouwwagen Vouwwagenspecialist.
Naam: Country vouwwagen. Aantal personen: 2-6 personen. Afmeting voortent: 300 x 400 cm l x b. Afmeting wagentent: 245 x 340 cm l x b. Bedmaten: 160 x 215 cm. Afmetingen vouwwagen: 416 x 169 x 113 cm l x b x h.
Combi-camp vouwwagen Vouwwagens de Vouwwagenspecialist.
De voortent van de Combi-Camp vouwwagen kan naar wens als doorreisluifel of als een grote luxe luifel met eventueel zijwanden functioneren. Het is een eenvoudige stap om er een complete voortent van te maken door de voorwand erin te ritsen.
Vind combi camp in Vouwwagens op Marktplaats.nl.
Combi camp country vouwkampeerwagen modeljaar: 2006 nieuw gekocht in jaar: 2007 eerste eigenaars, originele aankoopbon en bonnetjes van service beurten aanwezig kleur; groen-wit keukenluifel annex luifel annex voortent gastencabine 2 extra slaapplaatsen compleet met binnenkant en ventilatieluifel extra. Combi Camp Flexi XL vouwwagen 6 persoons.
Vouwwagens van Combi-Camp Alle modellen op een rij CaravanKoopwijzer.nl.
De Flexi is er in een Comfort met keuken en een Tent Trailer versie. De Flexi heeft standaard 6 slaapplaatsen en de Tent Trailer versie heeft een bagageruimte van 1200 liter, die altijd toegankelijk is, ook als de tent opgevouwen is.

Contacteer ons

vouwwagen jamet arizona
vouwwagen opzetten jamet
opzetten vouwwagen jamet
vouwwagen combi camp
vouwwagen conway
roadmaster vouwwagen
tweedehands jamet vouwwagens
2 persoons vouwwagen te koop
vouwwagen winkel
zambezi vouwwagen 2e hands
jamet vouwwagen kopen
jamet vouwwagen te koop