combi camp vouwwagen


Wat maakt de vouwwagens van Combi-Camp zo bijzonder?
Alleen een Combi-Camp staat binnen een paar minuten stormvast op elke ondergrond, heeft altijd een opgemaakt bed, en een vaste vloer onder de voeten. Combi-Camp is voor alles functioneel en doordacht, zodat u alleen nog hoeft te genieten van uw kampeervakantie. Welke vouwwagen past bij mij?
2000
Combi-Camp Country Xclusive vouwwagen, binnen 1 minuut opgezet.
Rijklaar vanaf 13.350. Kamperen met dit type vouwwagen, is voor het hele gezin. Er is een overvloed aan ruimte, zodat er veel bagage meegenomen kan worden. Zelfs fietsen voor wel 4-5 personen of een bootje op het imperiaal, vormen geen probleem.
lening aanvragen
Combi-camp Country Vouwwagen Vouwwagenspecialist.
Naam: Country vouwwagen. Aantal personen: 2-6 personen. Afmeting voortent: 300 x 400 cm l x b. Afmeting wagentent: 245 x 340 cm l x b. Bedmaten: 160 x 215 cm. Afmetingen vouwwagen: 416 x 169 x 113 cm l x b x h.
Zonnepanelen prijs
Why choose between outdoor experiences and comfort when both are possible?
Then the NEW Combi-Camp Country is made for you! For young families there are 2 models trailer tents of the FLEXI. We still think it is brilliant to be able to pitch camp in a minute and lie 60 centimetres above the ground in a tent.
beethoven
Combi-camp vouwwagen Vouwwagens de Vouwwagenspecialist.
De voortent van de Combi-Camp vouwwagen kan naar wens als doorreisluifel of als een grote luxe luifel met eventueel zijwanden functioneren. Het is een eenvoudige stap om er een complete voortent van te maken door de voorwand erin te ritsen.
Als u van trendy kamperen houdt, dan is de Country iets voor u.
De Anniversary, waarbij u fietsen op de dissel kunt meenemen en de Xclusive voorzien van luxe disselbak. Ideaal voor o.a. de oudere kampeerder, die zijn fiets laag op de dissel wil meenemen. Kamperen voor het hele gezin kan in een vouwwagen van Combi-Camp, inclusief véél bagage.
Vind combi camp in Vouwwagens op Marktplaats.nl.
Combi camp country vouwkampeerwagen modeljaar: 2006 nieuw gekocht in jaar: 2007 eerste eigenaars, originele aankoopbon en bonnetjes van service beurten aanwezig kleur; groen-wit keukenluifel annex luifel annex voortent gastencabine 2 extra slaapplaatsen compleet met binnenkant en ventilatieluifel extra. Combi Camp Flexi XL vouwwagen 6 persoons.
Vouwwagens van Combi-Camp Alle modellen op een rij CaravanKoopwijzer.nl.
De Flexi is er in een Comfort met keuken en een Tent Trailer versie. De Flexi heeft standaard 6 slaapplaatsen en de Tent Trailer versie heeft een bagageruimte van 1200 liter, die altijd toegankelijk is, ook als de tent opgevouwen is.

Contacteer ons

holtkamper vouwwagen
welk merk vouwwagen
Opera vouwwagen
combi camp vouwwagen
nieuwe vouwwagen kopen
gebruikte vouwwagen
vouwwagen 2 persoons
tago vouwwagen
nieuwe vouwwagen
vouwwagen Opera